В Харкові затримали крадія прикрас

Середа, 30 листопада 2016, 10:18
В Київському районі Харкова затримали 29-річного неодноразово судимого мешканця Балаклеї.
В Харкові затримали крадія прикрас

Близько 20:30 чоловік переліз через огорожу одного з будинків по вул. Ростовській та, розбивши цеглою вікно, проник всередину. Гроші та прикраси поклав собі в одяг та намагався залишити місце злочину, вистрибнувши на вулицю через вікно. Проте там його вже чекали правоохоронці. Поліцейські встановили, що чоловік вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Слідчим відділом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк до 6 років. Чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Раніше повідомлялось, що 54-річний житель Дергачів та 52-річний мешканець села Ветеринарне вночі прийшли до залізничної станції «Дергачі» та почали знімати деталі верхньої будови колії. Крадене сховали в оселі одного з поплічників та планували здати до пункту прийому металу. Чоловіки пояснили, що таким чином вирішили заробити гроші на горілку. Зловмисники затримані.

comments powered by HyperComments