На Харківщині депутати незаконно продали майже 20 га держземель, - СБУ

Середа, 30 листопада 2016, 15:01
Окремі депутати місцевих рад Харківської області упродовж 2014-2015 рр. незаконно розпаювали та продали майже 20 гектарів державних земель.
На Харківщині депутати незаконно продали майже 20 га держземель, - СБУ

Для цього вносились неправдиві дані або безпідставно підмінялись власники у державному реєстрі прав власності на нерухоме майно, повідомляє офіційний сайт СБУ.

Усього за протиправною схемою було розпайовано близько 200 ділянок ринковою вартістю 25 тисяч доларів за кожну.

Служба безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою. вже вилучила речові докази, що підтверджують протиправну діяльність посадовців органів державної влади Харківського регіону.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах) та ст. 364 (зловживання владою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, правоохоронні органи встановлють всіх причетних до спроби дестабілізації ситуації в регіоні. Про це заявив речник Управління СБ України в Харківській області Владислав Абдула: "Оперативники СБУ своєчасно отримали інформацію про підготовку проведення у прес-центрі одного з місцевих інформагенств так званого Залізничного форуму, який організовували та планували провести лідери проросійських громадських організацій з іншого регіону України на чолі з Олексієм Цвєтковим"

За наявними даними, дійсною метою вказаного заходу було під прикриттям нейтрального обговорення проблем залізничної галузі накалювання невдоволення населення, дестабілізація та розхитування ситуації у Харківському регіоні.

 

comments powered by HyperComments