Харківських "жриць кохання" везли до Китаю

Четвер, 1 грудня 2016, 17:33
Зловмисники планували вивезти двох жінок до Китаю.
Харківських "жриць кохання" везли до Китаю

 Уродженців міст Дніпра та Харкова затримали на території міжнародного аеропорту «Бориспіль», повідомили у правоохронних органах.

Як стало відомо, у жовтні 2016 року 28 та 25-річні чоловіки розробили злочинний план, після чого вони підшукали кандидаток для роботи у галузі проституції. 20- та 30-річні жінки погодились на такі умови, адже не мали постійної роботи та у них були матеріальні труднощі.

Чолвіки обіцяли «жрицям кохання» заробітки у розмірі 70 доларів США за годину, але ті повинні були відпрацювати гроші, витрачені на виготовлення паспортів для виїзду за кордон та віз, оформлення проїзних документів та переїзд до Китаю.

Під час спроби переміщення жінок до Китаю у міжнародному аеропорту «Бориспіль» чоловіки були затримані працівниками харківської поліції.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

Обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, що 29-річного хлопця з Нової Баварії, який "гоп-стопив" на вулицях та крав металеві вироби, засуджено до 4,5 років позбавлення волі. На початку поточного року він, застосовуючи фізичне насильство, заволодів мобільним телефоном неповнолітнього хлопця. Через тиждень витягнув телефон з кишені куртки чоловіка, який стояв у черзі. Навесні попросив у перехожого мобільний, щоб здійснити важливий дзвінок, та втік з телефоном  

comments powered by HyperComments