Під час вибуху на пр. Науки постраждали іноземці

Четвер, 1 грудня 2016, 11:19
Харківська місцева прокуратура №1 розпочала розслідування вибуху газу у кафе на пр. Науки.
Під час вибуху на пр. Науки постраждали іноземці

 Проводяться першочергові слідчі дії. Наразі встановлюються особи, яким належить приміщення та які його використовували. Призначено всі необхідні експертизи, - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, пізно ввечері 30 листопада в одному з кафе, яке розташоване у підвальному приміщенні п'ятиповерхового будинку на пр. Науки у м. Харкові, сталася пожежа. За попередніми даними, її спричинив вибух газового балону, що використовувався для приготування їжі.


 
За медичною допомогою звернулося 7 людей. Двом відвідувачам закладу (1998 р.н. і 1991 р.н.) та жителю будинку (1999 р.н.), який у той час заходив до під'їзду, на місці надано медичну допомогу бригадою швидкої.  4 постраждалих з діагнозом опіки обличчя та рук госпіталізовано до лікарні швидкої невідкладної медичної допомоги. Наразі стан трьох чоловіків 1990 р.н., 1991 р.н. та 1993 р.н.  - громадян Лівану та Туркменістану, оцінюється  як задовільний. Ще один постраждалий - громадянин  Ізраїлю 1993 р.н., знаходиться у стані середньої тяжкості.

В той же час в прес-службі міськради з посиланням на дані лікарні повідомили, що двоє постраждалих отримали медичну допомогу і відпущені додому, ще двоє осіб продовжують проходити лікування, їх життю та здоров'ю нічого не загрожує.

comments powered by HyperComments