На Харківщині рецидивіст розгулював з боєприпасами

П'ятниця, 2 грудня 2016, 07:05
52-річний раніше судимий мешканець Куп’янськ-Вузлового попався під час складання правоохоронцями адміністративного протоколу за дрібне хуліганство. Чоловік вів себе підозріло.
На Харківщині рецидивіст розгулював з боєприпасами

Під час особистого огляду у нього було виявлено та вилучено корпус гранати Ф-1 з запалом та предмет, зовні схожий на мінометний снаряд.

На запитання працівників поліції, звідки у нього ці речі, чоловік пояснив, що знайшов їх у лісі під час пошуку металевих виробів. Носив з собою, щоб здати на металобрухт або виміняти на спиртне.

Слідчим відділом Куп’янського ВП даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження із зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, яка загрожує покаранням у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.

Раніше повідомлялось, що 54-річний житель Дергачів та 52-річний мешканець села Ветеринарне вночі прийшли до залізничної станції «Дергачі» та почали знімати деталі верхньої будови колії. Крадене сховали в оселі одного з поплічників та планували здати до пункту прийому металу. Чоловіки пояснили, що таким чином вирішили заробити гроші на горілку. Зловмисники затримані.

comments powered by HyperComments