У поліції явно недостатньо даних для розслідування вбивства топ-менеджера Київобленерго

Вівторок, 26 вересня 2017, 06:01
Складається враження, що все, що поліція знає про вбивство топ-менеджера Київобленерго, побудовано лише на свідченнях його дружини
У поліції явно недостатньо даних для розслідування вбивства топ-менеджера Київобленерго

Або слідчі не бажають поки що розкривати якісь суттєві деталі злочину, щоб передчасно не злякати злочинців.

Кількість нападників, їхні дії, мета нападу - те головне, що повідомила поліцейським сама дружина Полив'яного.

За її словами, їй вдалося самій звільнитися, після чого она і повідомила в поліцію по злочин, - повідомляє «Справжня Варта».

За словами голови прес-служби поліції Київської області Миколи Жуковича, підозрюваних немає, будинок не був обладнаний технічними засобами безпеки.

За сюжетами журналістів, місцеві жителі, а також будівельники неподалік нічого не чули і не бачили, що 100%-но відносилося би до самого злочину..

Знову таки, зі слов дружини загиблого відомо, що розбійникам вдалось вкрасти суму грошей, незначну для такої людини, як голова правління Київобленерго Іван Полив'яний - 15 тисяч гривень і золоту прикрасу.

Жукович вважає, що злочинці не планувати вбивати Полив'яного, якого знайшли задушеним в одній з кімнат. Основна версія мотиву злочину, на думку поліції, – спроба добратися до його сейфу.

Щодо стану дружини Івана Полив'яного, то їй надано медичну допомогу.  Повідомлялось, що вона отримала тілесні ушкодження середньої важкості. Як повідомив Жукович, зараз вона готується до похорону.

Як раніше писала «Справжня Варта», само вбивство сталося 24 вересня увечорі в селі Білогородці Києво-Святошинського району.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments