У Луганській області 20 бійців потрапили в засідку, їх доля невідома

П'ятниця, 17 жовтня 2014, 11:38
Ймовірно, військові з вінницького батальйону і батальйону "Айдар" потрапили в полон. Біля села Сміливе Слов’яносербського району Луганської області близько 20 українських військових потрапили в засідку і, ймовірно, були взяті в полон.
У Луганській області 20 бійців потрапили в засідку, їх доля невідома

 

Як повідомляє кореспондент INSIDER, це сталося в середу, 15 жовтня. Спочатку в засідку потрапили бійці вінницького батальйону спеціального призначення, які  їхали до блокпоста Нацгвардії біля Сміливого. Бойовики розстріляли БТР і БМП військових, які перевозили продовольство і боєприпаси для цього блокпоста. Доля близько 10 військових доки невідома.

На допомогу вінницьким військовим відправилися бійці батальйону "Айдар", частина з яких також потрапила в засідку. Була виявлена розбита техніка, але не було знайдено тіл. Ймовірно, близько 10 бійців "Айдара" потрапили в полон.

Доступ до блокпоста в Сміливому контролюється бойовиками. Зв'язку з блокпостом немає, він постійно обстрілюється з  РСЗО "Град" і важкої артилерії.

Нагадаємо, в останні дні не припиняються бої  біля блокпостів поблизу Сміливого і Бахмутовки, відстань між якими близько 30 км.

comments powered by HyperComments