«Глава ДНР» пригрозив Україні наступом

Ярослав Волков  |  Четвер, 24 вересня 2015, 09:30
Лідер донецьких сепаратистів Олександр Захарченко у черговий раз погрожує піти в «останній і рішучий».
«Глава ДНР» пригрозив Україні наступом

Номінальний керівник невизнаної «Донецької народної республіки», не розібравшись в суті зустрічі керівництва НАТО і президента України, пригрозив розірвати Мінські угоди.

Попри те, що натовці запропонували Україні не вступ до Альянсу, а розширеної співпраці, Олександру Захарченку все одно спиться неспокійно. Судячи з усього, його налякали слова Петра Порошенка про можливий референдум про вступ до НАТО. Хоча президент прямо заявив, що ця процедура можлива тільки після проведення необхідних реформ, в результаті яких наша країна відповідатиме необхідним критеріям Альянсу. А це - перспектива не одного року.

Проте Захарченко, судячи з усього, по указці ляльководів з Кремля шукає щонайменший привід чіплятися і знову розв'язати бойові дії на Донбасі.

Лідер «ДНР» заявив, що якщо уряд України почне процедури підготовки для вступу країни до НАТО, то донецькі сепаратисти (а з ними і луганські) підуть в наступ.

Нагадаємо, раніше в пресі з'явилася інформація, що Захарченко втік з Донецька. Проте незабаром його прибічники спростували цю інформацію, а пізніше на публіці з'явився і він сам.

comments powered by HyperComments