Колишній депутат Ірина Бережна вилаялася на «Facebook» (скрин)

Вівторок, 29 вересня 2015, 13:02
Екс-нардеп від Партії регіонів, коментуючи скаргу журналістки Олени Привен, вилаялася матом.
Колишній депутат Ірина Бережна вилаялася на «Facebook» (скрин)

«ФБ реально ох.їли зі своєю цензурою і непереборним бажанням видавити блогерів, які міркують по-іншому, з мережі!» -пише Ірина Бережна. -Рекомендую вам створити декілька резервних сторінок і заздалегідь повідомити друзів, щоб підписувалися на них».

Цей коментар колишня нардеп-регіонал написала до повідомлення луганської журналістки Олени Привен про те, що її сторінка в «Фейсбуці» була заблокована через замітки «про піарасів і клоунів».

Раніше саму Ірину Бережну теж блокували в цій соціальній мережі за публікацію постів, що не відповідають нормам співтовариства «Facebook». Причому в цих постах, видалених модераторами соціальної мережі, також містилися нецензурні слова (див. знімки екрану).

До речі, журналістка Олена Привен вже багато років працює в ЗМІ, підконтрольних сім'ї відомого депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова, екс-голови Луганської ОДА. У своїх статтях далеко не завжди буває об'єктивною, освітлюючи політичні події в ракурсі, угодному своєму шефові.

Сам Єфремов підозрюється в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч2 ст. 364 і ч. 2 ст. 366 УКУкраїни: в зловживанні службовим становищем при обтяжливих обставинах і службовій підробці. За інформацією ЗМІ, зараз колишній нардеп носить електронний браслет, який, втім, не заважає йому відвідувати елітні оздоровчі салони в Києві.

Раніше повідомлялося, що екс-нардеп Ірина Бережна, що свого часу засудила силовий розгін Євромайдану, стала сміятися зі своєї країни, «революції гідності», а також з її активістів.

 

comments powered by HyperComments