14:24
Таку новину повідав Степан Полторак, міністр оборони України. Четверта хвиля, каже посадовець, потрібна для того, щоб провести ротацію особового складу. - Це має бути, адже необхідно змінити тих хлопців, які вже більше шістьох місяців знаходяться на війні. Мобілізацію потрібно провести з врахуванням всіх тих помилок, які були в минулому допущені, каже Полторак. Повідомляє сайт «Уніан».
13:56
Цього року в Харківській області пільгові квартири одержало тільки чотири молоді родини. Про це свідчить документ – звіт обласної Програми забезпечення молоді житлом. Повідомляє сайт «Стройобзор».
13:38
У Харкові комунальники планують забирати автівки в тих, хто не платить за комунальні послуги. Таку новину повідав Владислав Кашин, директор юруправління КП «Харківводоканал».Тепер всі списки ДАІ стануть доступними для виконавчої служби, а особисті автівки завзятих неплатників оголошуватимуть у розшук, після цього працівники державтоінспекції матимуть право зупинити автівку та забрати її на штрафний майданчик. Повідомляє сайт My Kharkiv.info.
12:49
6 грудня харківські активісти разом з місцевим Автомайданом рушили до звільненого українськими військовими Лисичанська.