Саакашвілі з Гацьком приїхали порадити Садовому, що робити зі сміттям?

Субота, 4 лютого 2017, 20:35
Можливо, саме про це вони домовлялись в одній з кав'ярень Львова
Саакашвілі з Гацьком приїхали порадити Садовому, що робити зі сміттям?

Там їх і засняли папараці півтори години тому, - повідомляє "Справжня Варта - Львів" з посиланням на одне з місцевих видань. Останнє входить в медіа-групу Андрія Садового. Тож "роялю в кущах" із світлини не вийшло.

Нагадаємо, що Василь Гацько - голова партії ДемАльянс, Міхеіл Саакашвілі  може очолити якусь нову партію чи приєднатись до існуючих, а львівський мер Андрій Садовий є лідером партії "Самопоміч".

Як заявив раніше Глава уряду Володимир Гройсман після  робочої зустрічі із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, вирішення проблеми утилізації сміття у Львові належить до компетенції міської влади, проте Кабмін готовий надати усю необхідну підтримку для врегулювання питання.

"Я вважаю, що Львів має бути чистим. Це є зона відповідальності міського голови особисто, а також міської ради. Але ми вже бачимо не один тиждень, місяць, а напевно, і рік, що системно проблема твердих побутових відходів у такому прекрасному місті, як Львів, не вирішується, - наголосив Володимир Гройсман, підкресливши, що мешканці міста Львів не повинні страждати від безгосподарності і безпорадності міських чиновників.

27 січня, у Львові Прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман сказав меру:  "Це питання має вирішити львівська міська рада. Це ваша персональна відповідальність".

А що таке - утилізація сміття по-львівськи, наши читачі можуть прочитати тут.

 

 

comments powered by HyperComments