Лейтенант поліції стала чемпіонкою України

Понеділок, 10 квітня 2017, 19:02
Поліцейська-дебютантка підняа штангу вагою 100 кг
Лейтенант поліції стала чемпіонкою України

До цього оперуповноважена Немишлянського відділу поліції старший лейтенант поліції Олена Брюгген не брала участі у змаганнях такого рівня.

Але торік вона посіла друге місце у відкритому Кубку Харківської області з бодібілдингу, класичного бодібілдингу, бодіфітнесу, менс-фізик, бікіні, який проходив за правилами Національної Федерації бодібілдингу України та Міжнародними правилами бодібілдингу IFBB.

Крім того, Олена має червоний пояс з тхеквондо, є майстром спорту з боксу та кікбоксингу, багато разів брала участь у змаганнях серед співробітників правоохоронних органів, у 2010 році увійшла в трійку кращих за професією, у 2013 та 2016 посіла І місце в дуельній стрільбі та здобула першість зі стрільби з вогнепальної зброї серед жінок, - повідомили у ГУНП.

Як раніше писала «Справжня Варта», команда 3 оперативної бригади перемогла у змаганнях "східних" нацгвардійців з футзалу.

І місце виборола команда 3 оперативної бригади, на ІІ місці посіла команда маріупольського полку, ІІІ почесне місце - спортсмени військової частини 2276, - повідомили у Групі інформації і комунікації Східного ОТО .

comments powered by HyperComments