Харків’янка Анна Волошина здобула третю «бронзу» чемпіонату світу

Четвер, 20 липня 2017, 18:52
На чемпіонаті світу з водних видів спорту, який в ці дні триває в угорському Будапешті, збірна України з синхронного плавання поповнила свою кількість нагород ще однією бронзовою медаллю.
Харків’янка Анна Волошина здобула третю «бронзу» чемпіонату світу

Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА, передає Справжня Варта.

Її в довільній програмі соло завоювала харків’янка Анна Волошина, отримавши за свій виступ від суддів 93.3000 бала. Перше місце було за росіянкою Світланою Колесніченко (96.1333 бала), а друге посіла іспанка Она Карбонель (95.0333 бала).

Для Анни Волошиної це вже третя бронзова медаль на цьому чемпіонаті. Вона також завоювала «бронзу» в технічній програмі в змаганнях солісток, а разом з ще однією харків’янкою Єлизаветою Яхно посіла третє місце в технічній програмі дуетів.

Також Анна та Єлизавета кваліфікувалися до фіналу довільної програми дуетів та 20 липня змагатимуться за медалі.

На жаль, в технічній програмі груп збірна України, яка повністю складається з харківських майстринь синхронного плавання, залишилася без медалі, посівши четверте місце. За свій виступ Анна Волошина, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Єлизавета Яхно, Яна Нарежна, Олександра Кашуба, Марина Алексєєва та Владислава Алексєєва отримали від суддів 92.3596 бала. Призові місця посіли збірна Японії (93.1590 бала), Китаю (94.2165 бала) та Росії (96.0109 бала).

Попереду ще боротьба за медалі в довільній програмі груп, де у фінал українки пробилися з третім результатом, а також виступи у змаганнях комбінованих груп.

більше спортивних новин читайте на сайті Справжня Варта.

 

comments powered by HyperComments