Харківські велосипедисти привезли медалі зі Львова

Середа, 16 серпня 2017, 13:31
З 11 по 14 серпня відбулися міжнародні змагання «Гран-Прі Галичини» та юнацький чемпіонат України з велоспорту на треку.
Харківські велосипедисти привезли медалі зі Львова

У п’ятих за рахунком велоперегонах «Гран-Прі Галичини» брали участь близько 130 спортсменів з шести країн світу, серед яких був і чинний володар Кубку світу Андрій Винокуров. На львівському велотреку харків’янин впевнено переміг у двох дисциплінах. Він здобув золоту медаль у спринті, здолавши у фіналі литовця Сваюноса Йонаускаса, а також був першим на фініші в дисципліні «кейрін». Другим у цій дисципліні став львів'янин Володимир Бичинський, а замкнув призову трійку Сергій Омельченко з Азербайджану.

На юнацькому чемпіонаті України, який проходив паралельно, харківські велосипедисти завоювали 1 золоту, 2 срібні та 1 бронзову нагороди. Тричі на п’єдестал пошани підіймався Богдан Данильчук. Він став чемпіоном України в дисципліні «кейрін», фінішував другим в омніумі, а також разом з харків’янами Михайлом-Ярославом Дудком та Єгором Коробовим посів друге місце в командних перегонах переслідування на 3км.

Ще одна срібна медаль була на рахунку Михайла-Ярослава Дудка в кейріні. У цій же дисципліні Єгор Коробов посів третє місце. Про це повідомляють в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА.

comments powered by HyperComments