В Харкові відбудеться шостий Велодень

Четвер, 11 квітня 2019, 13:25
19 травня у Харкові у Харкові відбудеться «Велодень-2019», якій пройде піл лозунгом «Ну шо, покатаємо?!».
В Харкові відбудеться шостий Велодень

О 10:00 на площі Свободи стартує традиційний флеш-моб «Велодня». Стартує пробіг  о 11:00. Велосипедисти проїдуться колоною по проспекту Науки. Під час заїзду визначать наймасовішу команду велосипедистів. Всі охочі взяти участь у конкурсі повинні подати попередню заявку, де має бути зазначена очікувана кількість учасників, та вдягнутися в однакову форму. Переможці будуть визначені після велогонки - на площі Свободи їх очікує приз від організаторів та партнерів заходу.

Окрім велопробігу, того ж дні відбудуться у розіграші призів, буде відкритий ярмарок і фуд-корт. А дти зможуть розважитись в ігровій і вело-зоні. Також окрасою заходу стане фестиваль райдер-культур «Компліт». В його межах змагатимуться спортсмени зі своїми а BMX, самокатами, роликами і скейтами.

«Велодні» проводяться в Харкові з 2016 року. Вони мають на меті популяризувати здоровий спосіб життя і пропагувати безпеку та взаємоповагу до всіх учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що в неділю в Харкові відбудеться Міжнародний марафон, в якому візьмуть участь спортсмени з 18 країн світу. Загалом, приєднатися до заходу зголосилося близько 10 тисяч осіб.

comments powered by HyperComments