Українці урочисто провели свою збірну на Олімпіаду

Неділя, 24 липня 2016, 07:30
Вчора у Києві відбулися врочисті проводи української олімпійської збірної до Ріо-де-Жанейро.
Українці урочисто провели свою збірну на Олімпіаду

Урочисті заходи стартували на Софійській площі близько шостої години вечора. Програма відзначилась концертом, презентацією олімпійської марки і мобільного додатку, покладанням квітів на знак пам'яті загиблих учасників АТО та офіційною церемонією проводів команди.

Як передає повідомляє «Главное», в урочистостях взяли участь перші особи держави, президент НОК України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Ігор Жданов, а також самі члени олімпійської збірної від України. Вони представлятимуть такі види спорту, як бокс, боротьба, важка атлетика, велоспорт, веслування на байдарках і каное, вітрильний спорт, художня гімнастика, дзюдо, стрибки у воду, стрільба з лука, фехтування, легка атлетика, сучасне п'ятиборство, академічне веслування.

Нагадаємо, Харківщина має найпотужніший склад в українській збірній — 28 спортсменів. Як розповів директор Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА Віталій Кириленко на прес-конференції, найбільше до збірної потрапило харківських синхроністок — дев’ять спортсменок.

comments powered by HyperComments