Журналісти показали, як путінТВ знаходить свідків "звірств" Нацгвардії (відео)

Вівторок, 11 листопада 2014, 18:30
Журналісти провели експеримент про ставлення українців до російських ЗМІ. Реакцію і коментарі громадян України вони знімали на відео. Повідомляє сайт "Главное".
Журналісти показали, як путінТВ  знаходить свідків "звірств" Нацгвардії (відео)

 

Журналістка Тетяна Крисова, яка видає себе за російську журналістку, намагалася з'ясувати за що українці недолюблюють російські ЗМІ.

Вона підходила з питанням до перехожих і кожного разу представлялася співробітником різних російських ЗМІ. "Я з російськими каналами не спілкуюся", - відповіла жінка, до якої підійшла журналістка. Проте потім жінка не витримала і сказала: «Ви вбивці. Ваш Путін і ваша армія».Після чого попросила журналістку піти і гидливо плюнула.

Далі журналістка підійшла до молодої пари і представилася співробітником Life news. Почувши це, молода людина вигукнула, що журналістці не можна працювати в Україні. "Вам же не можна тут працювати, ви ж заборонені", - сказав він.

Біля парку Шевченко журналістка підійшла до жінки, яка прибирала тротуар, з проханням прокоментувати ситуацію. На що жінка відповіла: "Ідіть зі своїм Путіним". Після чого відвернулася від так званої російської журналістки.

Після цього Тетяна Крисова вже на Хрещатику підійшла до чоловіка і запитала, чи можна на нього надіти георгіївську стрічечку, і щоб він сказав, що любить російське телебачення, на що чоловік відповів: "Ніколи в житті", і почав пояснювати журналістці, за що українці не люблять російські ЗМІ.

Потім журналістка підійшла до нетверезого чоловіка, який за 50 грн погодився сказати, що він поважає російське телебачення і на камеру заявив, що воно найоб'єктивніше у світі.

comments powered by HyperComments