Науково-популярні відео від НАСА можна подивитись українською

П'ятниця, 22 липня 2016, 10:14
«Хвилинка Марсу» — відомий серіал НАСА, в якому простою мовою розповідається, як саме працює марсохід Curiosity, як він дістався Червоної планети та яка у нього місія.
Науково-популярні відео від НАСА можна подивитись українською

Дмитро Андрєєв з друзями понад три роки займається перекладом та озвучуванням відео провідних світових космічних агенств: NASA, ESA, JAXA, також вони коментують запуски космічних апаратів, а у соцмережах та блогах намагаються пояснювати простими словами складні космічні процеси та явища.

«Як я вже неодноразово писав, наявність науково-популярних матеріаів дуже важлива для розвитку вітчизняної космічної галузі, для підтримки наукового потенціалу держави, для підігріву інтересу майбутніх дослідників. Ми з командою ще трохи наб'ємо руку на перекладах та спробуємо випустити кілька серій відео власного виробництва, подібних тим, які ви щойно передивились. Десь за місяць буде запущено спільнокоштову кампанію на підтримку вітчизняної наукпоп-мультиплікації, а поки ми продовжимо випускати цікаві перекладені відеоролики високої якості. Залишайтесь з нами!», — пише Дмитро Андрєєв на site.ua

comments powered by HyperComments