Трамп має намір депортувати 11 мільйонів мігрантів?

Неділя, 28 серпня 2016, 03:13
Кандидат в президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп озвучив нові подробиці своєї імміграційної політики.
Трамп має намір депортувати 11 мільйонів мігрантів?

Вона - в дусі побудови стіни на кордоні з Мексикою. У разі обрання, Трамп має намір обмежити іммігрантам доступ до соціальних допомог, а також розробити систему відстеження в'їзду-виїзду для тих іноземних громадян, термін дії віз у яких швидко закінчується. Про це республіканський кандидат заявив в суботу, 27 серпня, виступаючи перед прихильниками в штаті Айова, повідомляє Guardian.
За словами Трампа, в правоохоронних органах є вичерпна інформація про кожного нелегальному переселенців. Таким чином, не існує ніяких перешкод для того, щоб уже в перший день президентства республіканця все нелегали були депортовані.
Як і раніше залишається неясним, чи має намір Трамп наполягати на депортацію всіх 11 мільйонів незареєстрованих мігрантів, які прибувають в даний час на території США. Раніше, мільярдер заявляв, що в питанні міграційної політики їм можуть бути передбачені й ряд пом'якшень. Так, говорячи про нелегальних мігрантів в США, Трамп зазначив, що легалізація їх положення можлива в тому випадку, якщо вони покинуть країну, а потім повернутися і будуть платити податки.
Кандидат в президенти від Республіканської партії пообіцяв також найближчим часом підготувати промову, в якій буде вказана його остаточна позиція з цього питання.

comments powered by HyperComments