Світ фотографії в харківській галереї «АВЕК»

Світлана Шкурай  |  П'ятниця, 13 липня 2012, 15:23
11 липня в галереї «АВЕК» відкрилася виставка фотографії «Photo world». Серед представлених робіт натюрморти, пейзажі, репортажі й портрети на будь-який колір і смак. Насичені барвами світлини, чорно-білі, фото вогню і води, руху і статики – все це від авторів з різним стажем, як початківців, так і профі.
Світ фотографії в харківській галереї «АВЕК»

Стіни двох поверхів прикрашали 217 найрізноманітніших  робіт, що їх організатори поділили на кілька секцій: весільне фото, пейзаж, портрет, репортаж та кілька інших – у кожній з яких журі обрали переможця. Перед церемонією нагородження прихильників фотомистецтва привітали директор культурного центру «АВЕК» та партнери виставки.

Вибір найкращих з кращих і найталановитіших з талановитих був важким, бо свої світлини представили 61 фотограф з українських просторів від Львова до Донецька, від Києва до Криму. На виставці ви можете зустріти такі імена: Максим Роменський, Дмитро Дряєв, Поліна Нефідова, Катерина Покровська, Михайло Май, Тетяна Євсеєнко, Марія Чумак та інші.

Митці вражали спраглих до креативу глядачів зображеннями тіней, тканин, жінок на шарнірах та з рибою в зубах, рукостисканнями людей і їхніх «найкращих друзів», солодкими парочками на тлі морського узбережжя та гумористичними весільними портретами. Наситивши потребу краси, гості прямували до канапок і напоїв, спілкувалися та очікували на виступ харківського гурту «Кривоструй».

Ось такий невеличкий екскурс. За деталями ласкаво просимо на саму виставку.

 

comments powered by HyperComments