Наймані працівники Ірини Бережної проламали дах будинку по вулиці Весніна

Жанна Титаренко  |  Неділя, 4 листопада 2012, 17:21
Мешканці будинку по вул. Весніна, 2 повідомляють, що зверталися до Ірини Бережної з проханням допомогти відремонтувати частину даху. Натомість, будівельники розтрощили іншу частину шиферу і скинули з даху п’ятиповерхового будинку металеву трубу на авто марки «Jaguar» (Ягуар), що було припарковано під під’їздом.
Наймані працівники Ірини Бережної проламали дах будинку по вулиці Весніна

«Наша половина даху не протікала. Після таких ремонтних робіт у нашій квартирі затопило стелю», - повідомляє мешканка будинку Свіітлана. Жодних компенсацій на ремонт квартири кандидат у депутати Ірина Бережна, навіть, не обіцяла.

Іншу половину даху теж ремонтували аби як. Новий шифер почали прибивати на оголені дошки без додаткового утеплення руберойдом чи іншими вітрозахисними матеріалами.

«Я була шокована і вимагала негайно припинити такі ремонтні роботи. Тоді ці будівельники врешті-решт привезли якусь захисну плівку, почали переробляти», - продовжила скаргу місцева мешканка Олена.

Власник побитого авто побажав залишитись невідомим, однак він зазначив, що витрати на ремонтні роботи працівники Ірини Бережної відшкодували менше ніж на половину.

comments powered by HyperComments