Підпал в центрі Одеси: дощенту згорів ресторан та дві іномарки (ФОТО, ВІДЕО)

П'ятниця, 12 квітня 2013, 13:38
Рано вранці 12 квітня навпроти театру музкомедії загорівся відомий ресторан «Чіто-Гвріто» і продуктовий магазин, а на іншій стороні вулиці – два автомобілі.
пожежа

В результаті потужної пожежі ресторан був повністю знищений вогнем, а на іншій стороні вулиці згоріли два автомобілі: Mercedes CL  та  Chevy Impala.

За словами очевидців і машини, і питний заклад, і магазин загорілися о п'ятій ранку. При цьому інші авто, квітковий магазин і кафе, яке розташоване впритул до згорілого ресторану, не постраждали.

Як повідомив капітан рятувальної служби Олексій Дюрягін, на місці події було виявлено загоряння магазину та кафе на площі 100 квадратних метрів. Також горіли дві окремо розташовані машини. Рятувальникам для гасіння пожежі знадобилося чотири одиниці спеціалізованої техніки. 

Через пожежу в районі  утворився великий затор, викликаний роботою рятувальників МНС.

За інформацією регіональної Держслужби з надзвичайних ситуацій ресторан «Чіто-Гвріто» та два автомобілі підпалили. «Причина пожежі - занесення джерела запалення ззовні. Загиблих і постраждалих немає », - зробили висновок в відомстві.
 

comments powered by HyperComments