Мистецтво єднає: у Лозовій відбувся спільний захід літературно – творчого клубу «Лігос» та рок-гурту «Мрії Марії»

Вівторок, 16 квітня 2013, 01:16
Літературно – творчий клуб «Лігос» та рок-гурт «Мрії Марії» займають на Лозівщині достойне місце в своїх мистецьких напрямах. Ідея проведення їх спільного заходу була висловлена давно. Обговорювалися форми проведення, розроблявся сценарій, готувалися виступи… Проте, згодом з'явилася пропозиція провести музично-поетичний вечір, який став би з одного боку генеральною репетицією більш значного заходу, а з іншого – першою повноцінною зустріччю цих мистецьких команд.
Мистецтво єднає: у Лозовій відбувся спільний захід літературно – творчого клубу «Лігос» та рок-гурту «Мрії Марії»

Такий вечір відбувся 13 квітня 2013 року. Його відкрив голова Центру громадських ініціатив «Народна дія» Максим Інкін. Організація, яку він представляє, здійснює активну діяльність з реалізації культуро-мистецьких заходів в місті.

Літературно – творчий клуб «Лігос» представив поет Артур Савран. Коротко проінформувавши про діяльність і здобутки клубу він по черзі надавав слово його членам: Ользі Вікті (лірика), Миколі Сухініну (гумористичні твори), Зої Скіпіній (дитячі вірші), Валерії Щіповій (філософська лірика), Ользі Тарасовій (лірика). Сам Артур Савран прочитав свої вірші, які увійшли до різних поетичних збірок, а також, у супроводі гітари (Олександр Крюков) та скрипки (Сергій Шкуренко)  виконав власні пісні.

Гурт «Мрії Марії» представив свої відомі твори, які спеціально для цього заходу були виконані в новій обробці.

Після завершення музично-поетичного вечора його учасники поділилися своїми враженнями. Представник гурту «Мрії Марії» Володимир Полешко зазначив, що залишився цілком задоволеним від проведення цього заходу: він відкрив для себе ряд цікавих авторів, а деякі їх твори його просто вразили. Подібні враження від заходу були і у представників «Лігосу».

Лідери Центру громадських ініціатив «Народна дія», Літературно – творчого клубу «Лігос» та рок-гурту «Мрії Марії» вирішили в найближчий перспективі зібрати збори, на яких обговорити можливість проведення подальших спільних акцій.

comments powered by HyperComments