Жахліве ДТП на Дніпропетровщіні. У зіткненні автобуса з поїздом загинули 40 осіб

Вівторок, 12 жовтня 2010, 13:07
40 людей загинули через зіткнення автобуса з локомотивом у Дніпропетровській області.
залізна дорога

Зіткнення маневрового локомотива з автобусом сталося о 9:25 біля села Максимівка Нікопольського району Дніпропетровської області на нерегульованому залізничному переїзді перегону «Марганець – Нікополь» (116 км залізниці «Кривий Ріг – Запоріжжя»).

За попередніми даними, автобус перевозив близько 50 чоловік.

Ще 12 осіб у важкому стані доставлені в Марганецьку міську лікарню.

Для ліквідації наслідків надзвичайної ситуації залучено 56 чоловік і 17 одиниць техніки. Рятувальні роботи тривають. Додатково залучаються підрозділи МНС і швидкої медичної допомоги.

Придніпровська залізниця називає причиною зіткнення автобуса з локомотивом у Дніпропетровській області, в результаті якого загинули 40 осіб і 12 госпіталізовані, ігнорування водієм автобуса заборонних знаків світлофора на переїзді.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Придніпровської залізниці.

«Водій автобуса проігнорував заборонні знаки світлофора переїзної світлофорної сигналізації і виїхав на переїзд в безпосередній близькості до поїзда, який наближався, внаслідок чого і сталося зіткнення», – сказано в повідомленні.

За даними Придніпровська залізниця видимість на цьому переїзді в обидві сторони складає 700 метрів, а звукова та світлова сигналізації на даній ділянці працюють справно.

Нагадаэмо, 4 жовтня о 01.15 в районі села Селезнівка, на кордоні Луганської та Донецької областей, сталося ДТП, в якому загинули 6 і постраждали 13 людей. Це були футбольні фани, які поверталися з Донецька до Сватове Луганської області з матчу «Шахтар» – «Динамо».

30 серпня у Полтаві в результаті аварії за участю «швидкої допомоги» постраждали шестеро людей.

10 серпня в Луганську на вулиці Ватутіна водій КамАЗу не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль на повному ходу врізався в житловий будинок.

До речі, на нещодавно відкритій дорозі через Лісопарк у Харкові вже сталося перше ДТП.

comments powered by HyperComments