Гаряча українська вечірка «ЯкВаріант»

Жанна Титаренко  |  Субота, 21 квітня 2012, 23:53
Чогось подібного в Харкові ще не було. Сучасна українська музика, боді-арт, вокально-розважальні конкурси і чудова компанія.
Гаряча українська вечірка «ЯкВаріант»

Відпочинок у форматі вечірки організував Харківський осередок «Молодої Просвіти».

Перед дискотекою, всі охочі розмалюватися українською символікою підходили до Світлани Шкурай. Блакитно-жовтий боді-арт, зокрема, тризуби, сердечка та інші візерунки, додавали особливо святкового настрою.

Драйв сучасної української музики і танців перемежовувався конкурсами

Спершу, коли грала музика, по колу передавали велику сумку з одягом. В момент вимикання музики, той, у кого в руках залишалася торба, швидко навпомацки діставав з неї одну одежину і вдягав на себе. Коли одяг у сумці скінчився, кожен з учасників конкурсу мав якось оригінально і красиво зняти лише той одяг, який був узятий з торби, але зробити це так, щоб усе виглядало порядно. Учасники конкурсу справлялись із цим завданням таким чином: хтось, знімав капелюха і протягував руку по колу, хтось знімав рукавички, вдаючи злодія…

У наступному конкурсі учасники намагалися запхати за щоку якомога більше цукерок. Переможець Ярослав умістив 12 цукерок, найслабший учасник – 5. А далі – співали, розказували коротенькі віршики і танцювали.

Вечірка відбувалась у приміщенні Молодіжного центру «ОST» (вул. Сумська, 73/75).

comments powered by HyperComments