Автор рок-версії Гімну України вперше дасть повноформатний концерт у Харкові

Вівторок, 30 серпня 2016, 17:00
Сольний концерт харківського музиканта Микити Рубченко з Українським етно-оркестром відбудеться в ККЗ "Україна" 15 вересня.
Автор рок-версії Гімну України вперше дасть повноформатний концерт у Харкові

Після Гімну Микита Рубченко виконав знамениту «Плине кача» і записав композицію «Герої не вмирають» разом з Анастасією Приходько, присвячену захисникам нашої країни. Він дав серію концертів на передовій для наших бійців, а також активно бере участь у волонтерській діяльності.

"Микита створює новий формат української музики і виводить її на новий рівень, спритно об'єднуючи потужну гітарне звучання з класичними фолк-мотивами українських народних інструментів", - повідомляють організатори.

У програмі - як авторські композиції музиканта і його колективу, такі як Fury і The Light відео з циклу Castle Session, так і обробки відомих українських народних пісень, а також оригінальні інструментальні інтерпретації світових хітів The Beatles, Queen, U2 та інших грандів світової сцени. Крім віртуозною інструментальної музики, глядачів чекає дивовижне світлове шоу, яке розчинить в музиці кожного слухача

Близько 100 квитків на концерт музиканти дарують воїнам АТО.

comments powered by HyperComments