Що таке вулична культура у Харкові – покажуть іноземці

Середа, 9 листопада 2016, 08:18
У Харкові вперше пройде Всеукраїнський форум вуличних культур.
Що таке вулична культура у Харкові – покажуть іноземці

Українські та закородонні фахівці в цій галузі поділяться досвідом 12-13 листопада. Вони розкажуть про розвиток вуличних культур у своїх містах і країнах, розкриють принципи роботи механізмів співпраці з державними структурами і спонсорами, поділяться ключовими моментами і досягнення у сфері вуличних культур.

На форум запрошені гості зі США і Європи. Серед них – ВМХ-фотограф і один з піонерів сучасного вуличного катання, редактор популярного в світі ВМХ-порталу Didbmx.com Роб Долекі (Філадельфія, США); лідер латвійського молодіжного руху GhettoGames Раймонд Елбакян (Рига); професійний танцюрист брейку, хіп-хоп-активіст, директор медіабенда «Стріт Біт», організатор BattleoftheYear CIS/Baltic в Мінську Олександр Києня; головний тренер Республіки Казахстан зі стріт-воркауту, один із співзасновників першого спеціалізованого залу зі стріт-воркауту в світі Айтим Жакупов; професійний танцюрист, промоутер, засновник і організатор фестивалю зі світовим ім'ям FloorWarsInternational Сун Петерсен (Копенгаген, Данія).

Всього запрошено більше двох десятків спікерів та понад півсотні активістів. Аби взяти участь у форумі, необхідно залишити свою заявку. Реєстрація обов'язкова, адже кількість місць обмежена.

У планах організаторів – укласти з усіма ключовими учасниками форуму меморандум про спільну діяльність в сфері розвитку вуличних культур, щоб об'єднати і максимально посилити свої дії у цьому напрямку.

12 листопада форум проходитиме з 12:00 до 20:00 в освітньому хабі Spalah (вулиця Дівоча, 6), а 13 листопада у цей же час – у коворкінгу Fabrika (вулиця Благовіщенська, 1). Вхід – вільний.

Форум пройде в рамках проекту StreetCulture за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міськради.

comments powered by HyperComments