Світлична очолить журі обласного етапу конкурсу «Яскраві діти України»

Понеділок, 9 жовтня 2017, 15:41
Фінальний концерт за участю юних вокалістів з усіх районів та міст Харківщини відбудеться 10 жовтня о 15:00 у великій залі ХНАТОБу
Світлична очолить журі обласного етапу конкурсу «Яскраві діти України»

На суд журі в фіналі обласного етапу конкурсу винесуть 39 номерів (38 сольних та 1 виступ тріо). Діти змагатимуться в трьох вікових категоріях: від 6 до 9 років, від 10 до 12 й від 13 до 14. Наймолодшому учаснику - Андрію Сердюку, який представляє Куп’янський район, – 6 років. Для виступу Андрій вивчив пісню італійською мовою, - повідомляє «Справжня Варта»

Під час обласного туру оберуть переможців у трьох вікових категоріях та одного призера Гран-прі. Останній представлятиме область у Києві у березні наступного року. Переможець загальноукраїнського фінального конкурсу поїде на дитячий фестиваль до Сан-Ремо (Італія).

Як розповіла медіакоординатор проекту «Яскраві діти України» Галина Нагорна, головою журі обласного етапу конкурсу стане голова ХОДА Юлія Світлична. 

Заступник голови – керівник апарату ХОДА Анатолій Бабічев передав вітання від губернаторки дітям, учасникам проекту.

Як раніше писала «Справжня Варта», завдяки Світличній до фіналу обласного етапу конкурсу "Яскраві діти України" потрапили представники з усієї Харківщини / Інфографіка.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments