Європейський банк реконструкції і розвитку та Європейський інвестиційний банк можуть дати міськраді 320 млн. грн. на метрополітен

Середа, 1 лютого 2017, 19:36
Йдеться про будівництво нових станцій метро «Державінська», «Одеська» та електродепо
Європейський банк реконструкції і розвитку та Європейський інвестиційний банк можуть дати міськраді 320 млн. грн. на метрополітен

Про це перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов проінформував учасників семінара місцевих і сільських голів, організованому Конгресом місцевих і регіональних влад Ради Європи. 

«На сьогоднішній день це амбітний проект: ніхто в Україні не будує метро в такому обсязі. По цьому будівництву вже є проектно-кошторисна документація», - повідомив перший віце-мер.

Також Ігор Терехов повідомив, що за кошти ЄБРР в березні в Харкові пройде тендер із закупівлі сучасних тролейбусів. Європейський банк реконструкції і розвитку виділить на ці цілі кредит у розмірі близько 10 млн євро.

Нагадаємо, що перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов 14 грудня провів переговори з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.  Сторони обговорили можливості надання кредиту на будівництво третьої лінії Харківського метрополітену в бік Міжнародного аеропорту «Харків».

comments powered by HyperComments