Багатоквартирні будинки на Харківщині переводять на індивідуальне опалення

Четвер, 7 вересня 2017, 16:33
На черзі - Буди і Покотилівка
Багатоквартирні будинки на Харківщині переводять на індивідуальне опалення

На сьогоднішній день у двох селищах виконуються роботи по посиленню газопроводів (обв'язка, пристрій стояків по домівках). Після цього продовжаться роботи з перекладки внутрішньобудинкових газових мереж, - повідомляє «Справжня Варта»

Про це було заявлено під час щотижневого штабу під керівництвом заступника голови ХОДА Євгенія Шахненка.

«У Покотилівці з 25 багатоквартирних будинків в роботі знаходяться 17. У Будах всього 15 будинків: вже повністю готові 4, в роботі 9 і з п'ятниці почнуть роботи ще в 2 будинках. Намічені роботи підрядники завершать не пізніше 25 вересня», - повідомив заступник директора Департаменту ЖКГ та розвитку інфраструктури ХОДА  Едуард Яровий.

Як відзначили в Харківській районній адміністрації, для проведення роботи по переведенню житлових багатоквартирних будинків в Будах і Покотилівці на індивідуальне опалення з районного бюджету виділено 7 млн ​​грн, з обласного - 1 млн грн, очікується надходження 1 млн грн від підприємства «Шебелинкагазвидобування».

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські села переводять на індивідуальне опалення.

До початку опалювального сезону 2017-2018 років у районі планується зупинити роботу чотирьох котелень у селищах Буди та Покотилівка і перевести мешканців на індивідуальне опалення. З мешканцями селищ проводиться роз’яснювальна робота.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments