У Мінагрополітики розповіли, які саме фермери зможуть отримати кредити за підтримки міністерства

Вівторок, 3 жовтня 2017, 16:39
Механізм дотацій агровиробників не буде змінений
У Мінагрополітики розповіли, які саме фермери зможуть отримати кредити за підтримки міністерства

Підтримку від Мінагропрому отримають фермери трьох категорій, - повідомляє «Справжня Варта» за словами  першого заступника аграрного міністра Максима Мартинюка , - повідомляє «Справжня Варта»

Мартинюк: " Половина з 1 млрд грн /частина коштів на пряму підтримку розвитку АПК - Ред./  піде на підтримку кооперативів. Решту коштів на три групи фермерських господарств. Перша – нові фермери, які хочуть отримати підтримку, але до банку не можуть піти, бо немають кредитної історії та надійного предмету застави. Друга – сімейні ферми. Третя - вже діючі фермерські господарства. Очікуємо низки виробничих проривів: збільшення кількості фермерських господарств, робочих місць і як результат - середнього класу, який у всіх країнах є драйвером розвитку»

Мартинюк також додав, що мінагрополітики також робитиме ставку на підтримку фермерів. Які займаються овочівництвом, ягідництвом та загалом садівництво. Крім того можуть розраховувати на підтримку й ті виробники, які застосовують проекти з альтернативної енергетики, якщо вони вписуються у аграрний процес, - повідомляє видання Агрополит.

Як раніше писала «Справжня Варта», фермери захищають свої врожаї.

Групи "швидкого реагування" і антирейдерські фермерські штаби зараз створені по всій Україні.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments