Третій міжнародний бізнес-форум відбудеться в Харкові за два тижні. Програма ще формується

Вівторок, 22 березня 2016, 17:53
Особливості Третього міжнародного бізнес-форуму «Україна 2016: виклики та можливості» розкрили сьогодні під час прес-конференції організатори. Зокрема, вперше цього разу захід відбудеться у два дні — 7 і 8 квітня.
Третій міжнародний бізнес-форум відбудеться в Харкові за два тижні. Програма ще формується

Під час складання програми, за словами співорганізатора форуму, керуючого партнера ICOM Capital (Харків) Юрія Костоглодова, було максимально враховано невдачі минулих разів. Цей захід спрямовано на практичні результати, корисність для місцевих підприємців, закордонних бізнес-місій і гостей. Одна з основних цілей — інформування про програми, можливості і міжнародний досвід.

«Цього року вісім країн представлені міжнародними спікерами. Гості з різних країн їдуть для того, щоб визначити інвестиційну і комерційну привабливість. Традиційно, це США і Польща. Хедлайнером виступить екс-міністр фінансів Словаччини Іван Міклош. У нас будуть спікери з Австралії, Італії», — повідомив співорганізатор форуму, керівник маркетингового бюро Monya Gets Кирило Нагорний, зазначивши, що  наповнення програми триває.

Консул Генерального консульства Республіки Польща в Харкові Володимир Лещинський розповів, що наразі формується бізнес-місія країни. Вже відомо, що будуть представляти проекти і ділитися досвідом п’ять польських підприємництв. Серед доповідачів — Надзвичайний і повноважний Посол республіки Польща в Україні Генрік Літвін.

Новий фокус форуму — робота з молоддю. Партнером і площадкою другого дня форуму стане Харківській національний університет радіоелектроніки (ХНУРЕ).

«Студенти покажуть те, чого вони можуть досягти, якщо будуть добре думати. При цьому гості і бізнесмени, що мають приїхати провести майстер-класи, подивляться на те, що студенти можуть винайти і, скоріше, покритикувати. Бо якщо ми будемо говорити, що у нас тут усе цукор, солодше не стане. Нехай студенти тренуються, щоб завтра створювати ті проекти, що будуть користуватися попитом у всьому світі», — розповів в.о. ректора ХНУРЕ, спікер форуму Едуард Рубін. Також у другий день відбудеться запуск бізнес-інкубатору на базі вказаного вузу.

Міжнародний бізнес-форум проводиться в Харкові з 2014 р. з ініціативи місцевих підприємців як реакція на ситуацію в країні. Щороку його відвідують близько 400 учасників. Переважно це власники, директори і менеджери компаній. Актуальний список виступаючих і програма є на сайті: businessforum.kharkov.ua.

 

comments powered by HyperComments