«Турбоатом» поки не приватизуватимуть, а обіцяють підвищення зарплат (додано фото)

Середа, 23 березня 2016, 21:50
Виступаючи перед співробітниками заводу «Турбоатом», Президент України Петро Порошенко розказав про роботу над збільшенням ефективного завантаження українських підприємств.
«Турбоатом» поки не приватизуватимуть, а обіцяють підвищення зарплат (додано фото)

«Я домовився з Субботіним — зарплата на «Турбоатомі» виросте», — підкреслив голова держави.

На зустрічі зі співробітниками заводу, які пройшли службу в зоні АТО, Порошенко повідомив, що вчора був присутній на випробовуваннях нової ракети і вони пройшли на «відмінно». «Це те, чим сьогодні ми озброюємо нашу армію», — зазначив він.

За словами Президента, у першій черзі приватизації харківського підприємства немає: «Моя позиція така, що навіть якщо приватизація буде, вона моє бути прозорою, ефективною, із залученням найкращих іноземних інвесторів. Ні в якому разі ми не можемо дозволити, щоб ти чи інші політичні сили заносили корупційну складову на державні підприємства». Він повідомив, що «велика приватизація» в Україні починається з Одеського припортового заводу.

Нагадаємо, відвідання заводу «Турбоатом» Президент України здійснив в рамках програми офіційного візиту до Харкова. Петро Порошенко також був присутній на старті введення в експлуатацію установки «Джерело нейтронів» в ХФТІ і відвідав університет внутрішніх справ.

comments powered by HyperComments