«Сотня Лева» про побиття Олійника: «Так вийшло» (відео)

Вівторок, 29 березня 2016, 10:49
Начальник штабу ЦО «Сотня Лева» Андрій Шмитько визнав, що 28 березня на мітингу під будівлею облпрокуратури на вулиці Богдана Хмельницького активіста побили члени його організації.
«Сотня Лева» про побиття Олійника: «Так вийшло» (відео)

«Так вийшло, — цитує Шмитька сайт Харківського антикризового інфоцентру. — Зачаїлася така злість і помста. Тим більше є і хлопці, контужені на голову».

Причиною нападу начальник штабу ЦО «Сотня Лева» назвав те, що Олійник не попросив вибачення за ганьбу. «Він сильно багато на себе бере. Це вийшло спонтанно. Слово за слово. Вони йому сказали: «Давай відійдемо поговоримо», він не захотів і зав'язалася бійка. Потім ми втрутилися і локалізували це все», — сказав Шмитько, додавши, що завдяки його діям активіста не вбили.

Начальник штабу «Сотні Лева» не знає, хто саме з членів їхньої організації напав на активістів і чи затримала їх поліція, однак підтвердив, що готовий співпрацювати зі слідством.

За його словами, автомобіль «Сотні Лева» раніше постійно чергував біля Харківської обласної прокуратури, бо київські побратими попросили про це.

Нагадаємо, під час мітингу «Ні корупції в прокуратурі» поблизу будівлі прокуратури Харківської області сталася колотнеча. Постраждав співкоординатор акції Дмитро Олійник. Обставини розслідують правоохоронні органи.

comments powered by HyperComments