Стартапи билися за гранти і увагу інвесторів

Понеділок, 11 квітня 2016, 17:35
В рамках Третього міжнародного бізнес-форуму пройшла «Битва проектів» і «Інвестиційний салон».
Стартапи билися за гранти і увагу інвесторів

На «Інвестиційному салоні» українські компанії змогли поставити запитання представникам інвестиційних компаній і докладніше дізнатися, як домогтися залучення грантів.

На «Битві проектів» студенти представили свої стартапи потенційним інвесторам. Всього в «Битві проектів» взяли участь 13 команд, деякі з яких вже отримали пропозиції щодо реалізації своїх проектів.

Нагадаємо, під час відкриття форуму відбулося підписання Меморандуму про створення в Харкові бізнес-інкубатора Startup Factory NURE на базі Харківського національного університету радіоелектроніки. Меморандум підписали представники п'яти країн: України, США, Австралії, Естонії та Польщі. Міжнародний бізнес-форум відбувся в Харкові втретє. Є кілька новинок, зокрема, вперше цього разу захід відбудеться у два дні — 7 і 8 квітня. Також на ньому була присутня велика польська місія, а хедлайнером виступив екс-міністр фінансів Словаччини Іван Міклош. Під час бізнес-форуму Яніка Мерило висловила сподівання на впровадження e-goverment, Олександр Медовий розповів про проблеми IT, а Юрій Сапронов порекомандував джерела фінансування. Організовується захід з ініціативи місцевих підприємців як реакція на ситуацію в країні. Щороку форум відвідують близько 400 учасників. Переважно це власники, директори і менеджери компаній. Актуальний список виступаючих і програма є на сайті: businessforum.kharkov.ua.

comments powered by HyperComments