СБУ затримала харківського сепаратиста Бородавку

Понеділок, 4 липня 2016, 18:45
Обласним управлінням СБУ в Харківській області в результаті проведених оперативних дій був затриманий харків'янин Андрій Бородавка.
СБУ затримала харківського сепаратиста Бородавку

Відомий сепаратист Андрій Бородавка навесні 2014 року працював в інтересах російської пропаганди, підтримував проросійських бойовиків і брав участь у спробі розпалювання військового конфлікту в Харкові та захоплення ХОДА. Про це «Справжній Варті» стало відомо з власних джерел.

Бородавка Андрій Григорович (29.01.1963) – проросійський блогер і активний учасник «Антимайдану». Веде яскраво виражену антиукраїнську діяльність. Свого часу брав участь в захопленні ТРК «АТН», але залишився безкарним. Після того, як путч сепаратистів у Харкові був придушений, Бородавка виїхав до Росії, щоб уникнути арешту. Однак, згідно з рішенням російського суду, сепаратист був визнаний винним у порушенні ч.3 ст. 18.8 кодексу РФ про адміністративні правопорушення (Порушення іноземним громадянином або особою без громадянства правил в'їзду в Російську Федерацію або режиму перебування (проживання) в Російській Федерації). За що засуджений до штрафу в розмірі 5000 рублів і примусової депортації з території Росії.

comments powered by HyperComments