Ловити призовників на вулицях Харкова не припинять

Тетяна Зарубіна  |  Вівторок, 5 липня 2016, 14:05
Юрій Калгушкін, комісар Харківського обласного військового комісаріату запевнив, що призовників затримували та привозили до війскомату 1 липня цілком законно.
Ловити призовників на вулицях  Харкова не припинять

30 червня - останній день призву до строкової служби. Проте багатьох хлопців привозили і 1 липня. Коммісар пояснив це тим, що були проблеми з залізничним транспортом. Також він запевнив, що 1 липня привозили тих, хто не з'явився до 30 червня.

"Декілька десятків призовників, це були саме ті які, переховувались. Близько 25 з них за тиждень до кінця призиву принесли документи, що вони захворіли",- зазначив Юрій.

При цьому він запевнив, що на сборному пункті призовники мали гарячу та холодну воду, триразове харчування та можливість дивитися усі матчі Евро 2016 на великому екрані. "Вони вдома іноді так не харчувалися, як там",- пояснив комісар. За словами Юрія, хлопці мають знаходитися  на території до 3-ох днів, проте через проблеми з логістикою іноді виходить більше. У цей час оформлюють документи та вивчають особисті справи майбутніх воїнів. 

Нагадаємо, що  з 7 тисяч харківських призовників 5 не хочуть служити. Ще близько тисячі чоловік визнані нездатними до строкової служби через стан здоров'я.

comments powered by HyperComments