Створено Харківське територіальне управління НАБУ

Середа, 6 липня 2016, 13:20
Зі Львова та Одеси почалася розбудова місцевих органів Національного антикорупційного бюро.
Створено Харківське територіальне управління НАБУ

Третє територіальне управління НАБУ утворено у Харкові. Відповідний наказ директор Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник підписав 29 червня, пише прес-служба НАБУ.

«Юрисдикція Харківського територіального управління НАБУ поширюватиметься на Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Запорізьку області та територію проведення антитерористичної операції: Луганську та Донецьку області. Штатна чисельність співробітників управління становитиме 8 осіб», — йдеться у повідомленні.

Конкурс на посаду директора новоствореного управління відбудеться незабаром.

Зазначимо, що у грудні 2015 року було створено Львівське та Одеське територіальні управління НАБУ. Керівника для першого підрозділу вже обрано, на посаду очільника в Одесі оголошено повторний конкурс.

«Фактично територіальне управління – це представництво НАБУ у регіоні, співробітники якого  будуть працювати із заявниками та підтримувати постійний контакт із підрозділом детективів. Детективи за необхідності будуть відкомандировані до територіального управління. Для них воно – виїзна штаб-квартира», — розповідав тоді Артем Ситник.

Згідно з Законом «Про Національне антикорупційне бюро України», для забезпечення виконання завдань директор Бюро має право створювати своїм рішенням не більше 7 територіальних управлінь.

 

comments powered by HyperComments