«Школа майбутнього» навчить молодь брати відповідальність за своє майбутнє

Середа, 27 липня 2016, 14:10
У Харкові стартувала «Школа майбутнього», в межах якої молодь отримує можливість реалізувати власні соціальні проекти та розробити стратегію розвитку молодіжного руху.
«Школа майбутнього» навчить молодь брати відповідальність за своє майбутнє

«Школа майбутнього» – це частина молодіжного проекту «Школа громадянської активності та управління», започаткованого Чорнобильською історичною майстернею та ГО «Мир». «Ми хочемо протягом літа навчити молодь реалізовувати свої проекти та брати на себе відповідальність за майбутнє нашої країни, – розповіла Жанна Харківська, представниця ГО «Мир», – це буде проект, де молодь буде вчитися працювати в команді. Ми хочемо, щоб вона зрозуміла, що спільними зусиллями ми можемо змінити наше майбутнє. Бо зараз ми бачимо, що молодь чекає на те, що щось зміниться. Але сьогодні потрібно робити все самим».

У межах «Школи майбутнього» будуть проводитися різноманітні тренінги з командної роботи та творчі вечори, де молодь зможе повною мірою проявити свою креативність. А після того, як учасники як слід згуртуються, їх навчатимуть проектному менеджменту, психології та соціології людини.

«Ми хочемо, щоб молодь зрозуміла чому ми так себе проводимо, чому беремо на себе відповідальність, – підкреслила Жанна Харківська, – також ми будемо їх навчати працювати з різними соціальними групами. Молоді люди будуть розділені на декілька команд. І кожна з них буде реалізовувати свій соціальний проект на тему «Здоровим бути модно». Це будуть і акції, і тренінги. Можливо, це будуть і якісь змагання. Але ми хочемо, щоб наприкінці літа кожна команда зробила свій проект». 

comments powered by HyperComments