У Вовчанську з'явився новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

Вівторок, 23 серпня 2016, 08:23
У відкритті комплексу, яке відбулося 21 серпня в рамках святкування Дня міста Вовчанськ, взяла участь перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична.
У Вовчанську з'явився новий фізкультурно-оздоровчий комплекс

«Відкриття нового спортивного комплексу дасть старт вихованню талановитої спортивної молоді району. Харківщина багата спортивними талантами.У цьому році наша область дала 29 спортсменів в олімпійську збірну України. І мені приємно бачити на відкритті фізкультурного комплексу підростаюче покоління спортсменів, які беруть на себе обіцянку поповнити скарбничку олімпійських медалей Харківщини, - сказала на відкритті перший заступник губернатора області Юлія Світлична.

У ході відкриття перший заступник голови ХОДА передала дітям, які будуть тренуватися в комплексі, спортивний інвентар для занять.

Майданчики комплексу пристосовані для занять різними командними видами спорту в будь-який час року: футболом, волейболом, баскетболом, гандболом та ін. Також тут є зали для боксу та інших видів спорту.

Роботи з будівництва комплексу були заморожені в 2013-2014 роках. Будівництво велося небувалими темпами, і буквально за півтора року ФОК був добудований. В 2015-2016 рр. на об'єкті було виконано більше 60% робіт.

comments powered by HyperComments