Відомий харківський телеведучий до Дня міста відкрив Харків-ТБ

Вівторок, 23 серпня 2016, 09:33
У День міста запускається сайт інтернет-телеканалу «Харків-ТБ».
Відомий харківський телеведучий до Дня міста відкрив Харків-ТБ

Сайт присвячений харківському телебаченню і його глядачам. Тут можна знайти нові програми і передачі минулих років, у т. ч. ще з часів самого початку першого недержавного ТБ. Саме Харків подарував Україні і всьому колишньому СРСР альтернативне телебачення, яке вийшло в ефір у 1990 році. Ці програми любили харків'яни. І тепер їх можна подивитися на сайті, причому в режимі прямої трансляції телевізійного каналу. 

Творець інтернет-телеканалу «Харків-ТБ» відомий телеведучий і медіаменеджер Ігор Жуков каже: «Нашим каналом ми показуємо, що Харків гідний всеукраїнського, а, може, навіть і світового телеканалу, адже в різних куточках планети живуть харків'яни, які продовжують любити своє рідне місто і хочуть бути в курсі його подій, проблем і новин. І «Харків-ТБ» – для всіх, хто любить наше місто і не уявляє себе без нього».

На сайті, крім онлайн-трансляції, ви знайдете багато унікальної і дійсно ексклюзивної інформації з історії харківського телебачення і людей, які його робили. Тут зібрана золота колекція телепрограм 90-х і 2000-х років, а також документальних фільмів 60-70-х років студії харківського телебачення, які гриміли на весь Радянський Союз. Глядачі побачать Харків і з хронікальних кадрів чорно-білого кіно, і перших кольорових зйомок, і сучасних відеотехнологій: «тайм-лайпс» (уповільнена зйомка), професійної аерозйомки в цифровій якості з роздільною здатністю 4К. Представиться унікальна можливість порівняти, як змінився Харків, яким він був і яким став. Повернутися до знаменних подій, які відбулися в місті. Згадати важкі і драматичні періоди Харкова другої світової війни з новими фактами і незаангажованою оцінкою подій. 

«Харків-ТБ» покаже невідомі подробиці з життя в рідному місті відомих на весь світ харків'ян Людмили Гурченко, Клавдії Шульженко, лауреатів «Оскара» Євгена Мамута і Варвари Каринської, фотографа і першого кінематографіста Альфреда Федецького, композитора Костянтина Горського, архітектора Олексія Бекетова і багатьох інших, легендарні історії перебування у Харкові Володимира Маяковського, Леоніда Бикова, Володимира Висоцького.

Також на сайті розміщені статті та інтерв'ю з популярними ведучими харківського і загальнонаціонального ТБ, які родом з нашого міста. На сайті відведено спеціальний розділ поезії та прози пера харківських телевізійників. Крім усього іншого, для читачів стануть справжнім одкровенням дивно проникливі і ліричні останні вірші автора унікальної для 90-х гумористичної програми «Батуалло» Костянтина Дубровського, якого не стало в травні цього року. 

«На сайті «Харків-ТБ», – продовжує Жуков, – ми згадуємо наших колег, яких немає з нами, але які назавжди залишаться з нами такими, якими ми їх пам'ятаємо на екрані: Сергій Коротков, Сергій «Сер» Щелкановцев, Олександр Голубчик, Сергій Розанов, Олег Голубничий, Сергій Андрюнін, Володимир Марков, Борис Ланевський, Костянтин Дубровський...»

Цікавими для відвідувачів сайту будуть думки, міркування та думки відомих людей на тему: потрібен Харкову свій загальнонаціональний, а, може бути, навіть і всесвітній телеканал для харків'ян, які живуть не тільки в Харкові, але і в Україні, а також по всьому світу.

comments powered by HyperComments