Кожен громадянин повинен бачити техніку і зброю, в яку він інвестує, відраховуючи податки - Порошенко в Чугуєві

Вівторок, 23 серпня 2016, 13:04
Для забезпечення потреб армії у 2016 році вже виготовлено, модернізовано і передано військам більше 1 тисячі одиниць озброєння і військової техніки.
Кожен громадянин повинен бачити техніку і зброю, в яку він інвестує, відраховуючи податки - Порошенко в Чугуєві

Про це повідомив Петро Порошенко під час відиту до Чугуєва. 

"У 2014 році оборонно-промисловий комплекс нашої держави забезпечив нас нашвидкуруч виготовленим та відремонтованим озброєнням. Промисловці в максимально короткі терміни поставляли цю техніку армії. Ми всі пам`ятаємо, як не вистачало танків, БТР… Ми вистояли, і в 2015 році оборонка, крім ремонту і відновлення, стала поставляти нову, модернізовану техніку... Для забезпечення потреб армії у 2016 році вже виготовлено, модернізовано і передано військам більше 1 тисячі одиниць озброєння і військової техніки", - підкреслив Президент України.

Значну підтримку ЗСУ надають західні партнери.

"Від західних партнерів ми отримали більше 700 одиниць техніки. Це комплекти радіолокаційних станцій, станцій контрбатарійної боротьби, тепловізори, надійні засоби зв`язку та інше", - повідомив Петро Порошенко.

У Чугуєві Президент передав ЗСУ 141 одиницю військової техніки.

"Кожен громадянин повинен бачити техніку і зброю, в яку він інвестує, відраховуючи свої податки", - підсумував Президент України.

Нагадуємо, Президент України, Верховний головнокомандувач Петро Порошенко востаннє відвідував Чугуїв 24 червня.

comments powered by HyperComments