Харківщина зустрічає День Незалежності розвитком. Щодо прапору потрiбно порадитись з архітекторами - Ігор Райнін

фото - Сергій Козлов  |  Середа, 24 серпня 2016, 09:04
До 25-ої річниці Незалежності України в Харкві відкрилися довгобуди, про які ще два роки тому не йшла мова.
Харківщина зустрічає День Незалежності розвитком. Щодо прапору потрiбно порадитись з архітекторами - Ігор Райнін

Про це повідомил губернатор Харківської області Ігор Райніну під час урочистої церемонії покладання квітів з нагоди Дня незалежності України до пам’ятника Незалежності України.

"Це дійсно велике свято. Харківщина відзначає День Незалежності. До цієї дати відкрили багато об’єктів, довгобудів, два роки тому зовсім не стояло питання, що вони будуть працювати. Якщо по харківському метрополітену – стояло питання, як зберегти його, якщо по органному залу – стояло питання, як зберегти орган. Сьогодні це все працює і буде працювати, залишилися деякі тонкощі, але найближчим часом все це вирішиться. Тому це велике свято Харківщина зустрічає розвитком", - повідомив Ігор Райнін.

Також губернатор розповів про задумку залишити прапор, який повісили до свят на будівлі ХОДА, назавжди.

"Це мої задумки. Безумовно, прапор пробуде до 25-26 серпня. Ми будемо спілкуватися з архітекторами і з іншими експертами щодо того, як краще: чи варто залишати прапор, чи він буде на великі свята прикрашати буділвлю ХОДА", - відмітив він. 

Нагадаємо, у День Державного прапора України Ігор Райнін повідомив, що жовто-блакитний стяг розміром 29 на 12,5 метри, який прикрасив 18 серпня будівлю обласної державної адміністрації, буде знаходитися на фасаді ХОДА протягом усіх свят - до 26-27 серпня.

comments powered by HyperComments