У Харкові ЦК "Азов" відствяткував річницю своєї діяльності

Тетяна Зарубіна  |  Понеділок, 29 серпня 2016, 11:35
Свято відбулося у Журавлівському гідропарку
У Харкові ЦК "Азов" відствяткував річницю своєї діяльності

Олег Ширяев, лідер організації, звернувся до жителів міста: "Минув вже рік з того часу,як Азовський рух розпочав свою боротьбу на цивільному фронті. Нам протистояла система та її прибічники,але ми виявилися сильнішими та міцнішими, ніж гадали наші вороги".

 "У спектрі діяльності ЦК АЗОВ опинилися всі сфери суспільно-політичного життя Харкова. Ми сприяли поліпшенню екологічної ситуації у місті, проводячи численні локальні еко-акції. Ми боролися з асоціальними прошарками населення, аби ствердити силу закону та права. Ми піклувалися про наших українських дітей та молодь, як про майбутнє української нації. Ми почали міняти злочинні порядки, і за цей рік ми суттєво змінили ситуацію у Харкові на краще. Цивільний Корпус АЗОВ розуміє, що прагнути завше треба лише до найліпшого і погоджуватися треба тільки на досконалість. Тож ми не зупиняємося на досягнутому і будемо рухатися далі. Ми змінимо Харків, а потім і всю Україну", - зазначив Ширяев на своїй сторінці у Фейсбук.

 

Святкування відбулося концертом за участю гуртів ЯРИ. Відверто, Вandurband.

Нагадаємо, цивільний корпус "Азов" розгорнув активну діяльність у місті Харкові та області. Учасники організації позиціонують себе як активних борців за здоровий спосіб життя та з допомогою поліції припиняють діяльність розповсюджувачів алкоголю і наркотиків.

 

comments powered by HyperComments