Як бійців спецпідрозділу «Східний Корпус» у Харкові проводжали до зони АТО

Тетяна Зарубіна  |  Середа, 14 вересня 2016, 11:32
Сьогодні вранці у Харкові бійці спецпідрозділу «Східний Корпус» отримали нагороди і знову відправилися на війну.
Як бійців спецпідрозділу «Східний Корпус» у Харкові проводжали до зони АТО

Почесною відзнакою української секції Міжнародної Поліцейської Асоціації нагородили бійців, які мають особливі заслуги. Для церемонії нагородження бійці приїхали до Харкова на декілька днів - отримавши нагороди, вони мають знову відправитися на війну. Вже сьогодні бійці знову опиняться на шляху до зони АТО.

За словами Олега Ширяева, командира роти, хлопці з роти спецпризначення «Східний Корпус» мають палке бажання захищати Україну – більшість з них мріє взяти участь у бойових діях, окрім чергування на блок-постах і охорони громадського порядку. Рота комплектується з осіб, які самостійно виявили бажання захищати мир та спокій в Україні. На сьогодні практично кожен має реальний бойовий досвід у зоні АТО. Термін перебування у зоні АТО до першої ротації складе два місяці.

Нагадаємо, рота спецпризначення "Східний Корпус" протягом чотирьох місяців перебувала у зоні АТО на обороні Сектору М. Близько шістнадцяти тижнів бійці перебували у складних бойових умовах, під обстрілами, без повноцінного сну та відпочинку.

comments powered by HyperComments