І.Райнін: «Харківська область – стратегічний регіон для держави»

П'ятниця, 23 вересня 2016, 10:45
У Харкові відкрився VIII Міжнародний економічний форум. У ньому беруть участь делегації 30 країн світу.
І.Райнін: «Харківська область – стратегічний регіон для держави»

Про це на церемонії відкриття форуму сказав Голова Адміністрації Президента України Ігор Райнін.

«Сьогодні в Харкові проходить дуже важлива подія, а саме - такий великий міжнародний представницький захід. На сьогоднішньому форумі присутні міжнародні делегації 30 країн світу. Майже половина присутніх у залі - представники зарубіжних держав, іноземних інвесторів та інших міжнародних партнерів. І я хочу зазначити, що це відбувається на сході України, який ще півтора роки тому був фактично закритою територією для іноземних інвесторів. Вважаю, що це важливий сигнал для міжнародного бізнесу і орієнтир для всіх індустріально розвинених регіонів сходу і півдня нашої країни, які шукають нові можливості для розвитку міжнародного партнерства та залучення в інвестиційний процес», - сказав Ігор Райнін. 

За його словами, важливо, що це відбувається в Харкові.

«Харківська область - це стратегічний регіон для країни, і сьогодні він користується особливою увагою та підтримкою президента України на шляху регіональних і національних реформ. Вітаю вас від імені президента України Петра Порошенка та за дорученням глави держави оголошую звернення, адресоване учасникам VIII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Харківські інвестиції», - додав Голова АП України. 

«Шановні друзі! Сердечно вітаю вас з відкриттям VIII Міжнародного економічного форуму «Інновації. Харківські інвестиції», який став потужною національною та міжнародною платформою для професійного обговорення пріоритетних питань соціально-економічного розвитку не тільки регіону, але і країни в цілому. Форум надзвичайно важливий для стимулювання ділової активності, налагодження двосторонніх контактів, відкриття нових перспективних напрямів міжнародного співробітництва, реалізації інвестиційних проектів, впровадження інноваційних технологій та модернізації економіки. Адже саме інвестиції є тим дієвим інструментом, який забезпечує динамічний розвиток держави, створює умови для конкурентоспроможності виробництва і бізнесу, добробуту і поліпшення якості життя громадян. Впевнений, що напрацьовані в ході форуму та обміну досвідом пропозиції стануть запорукою сприятливих змін в Україні. Бажаю вам конструктивної плідної роботи та успішної реалізації посталеннных цілей!», - йдеться у зверненні Президента України.

comments powered by HyperComments