Пожежа через паління: один загинув, трьох врятовано

П'ятниця, 13 січня 2017, 12:43
У регіоні почастішали випадки пожеж через паління. Есть жертви
Пожежа через паління: один загинув, трьох врятовано

За повідомленнями рятувальників, останніми днями саме через таку пожежу загинула людина: померла від сильного отруєння продуктами горіння, не приходячи до тями.

12 січня увечорі горіла половина житлового одноповерхового будинку за адресою: Харківський район, селище Велика Рогань, вул. Б. Хмельницького, 6. 

До приїзду рятувальників люди встигли витягти із задимленої кімнати господаря, 1970 року народження. З його слів стало відомо, що в будинку залишилось ще двоє чоловіків.

Рятувальники негайно включились в апарати захисту органів дихання та пішли у розвідку, під час проведення якої майже при нульовій видимості вони відшукали в диму брата хазяїна, 1975 року народження, та його товариша, 1972 року народження. Нажаль останній помер від сильного отруєння продуктами горіння не приходячи до тями. Іншого було госпіталізовано бригадою швидкої медичної допомоги до 2-ї лікарні м. Харкова.

До цього аналогічний випадок стався 11 січня у житловій двоповерхівці у с. Старий Салтів Вовчанського району на вул. Східній, 1. У квартирі на другому поверсі горів диван, матрац та підлога на загальній площі не більше 1 кв.м. Вся квартира була заповнена димом. В ній рятувальники відшукали чоловіка, 1982 року народження, і негайно винесли його на свіже повітря, врятувавши життя. Там він прийшов до тями і від подальшої госпіталізації відмовився.

comments powered by HyperComments