Чергова смерть на пожежі через пічне опалення

Середа, 1 лютого 2017, 07:09
Загинула жінка похилого віку
Чергова смерть на пожежі через пічне опалення

Подія виникла 31 січня о 03:36 у с. Скрипаї Зміївського району на вул. Шевченка, 14. Про неї сповістили мешканці даного домоволодіння. Вони розповіли, що поруч з житловим будинком горить дерев’яна літня кухня, в якій знаходиться їхня бабуся,  1937 року народження . На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу вогнем були охоплені дерев’яні конструкції літньої кухні на площі близько 15 кв.м. Саме там було виявлено обгоріле тіло власниці домоволодіння. О 04:28 пожежу було локалізовано, о 06:30 повністю ліквідовано, - повідомили у  ГУ ДСНС України у Харківській області .

Нагадаємо, що протягом останньої доби на Харківщині трапилось 7 пожеж, причиною яких стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

У с. Веденка Чугуївського району у приватному будинку по вул. Донецькій, 2, чоловік намагався розпалити піч на твердому паливі. Для того, аби швидше розгорівся вогонь, він узяв каністру з легкозаймистою речовиною (за попередньої інформацією з керосином) та плеснув у піч. Коли ж він підніс до печі джерело запалювання – стався спалах. Вогонь потрапив на обличчя, руки та одяг чоловіка. Побачивши цю надзвичайну подію, родичі допомогли загасити одяг та викликали карету швидкої допомоги. Потерпілий був доставлений до Чугуївської лікарні, а згодом – до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

 

comments powered by HyperComments