Харківському госпіталю потрібні лампочки та цигарки

П'ятниця, 10 лютого 2017, 09:43
А також інші речі, необхідні для поранених бійців
Харківському госпіталю потрібні лампочки та цигарки

Станом на сьогодні, 10 лютого, військово-медичний клінічний центр Північного регіону (Харківський госпіталь) дуже потребує лампочок (із звичайним і маленьким цоколем), великих рожевих клейонок, бахіл із міцного матеріалу, миючих засобів і крему для гоління, паперу (формат А1) і електрочайників, зубної пасти, сумок і рюкзаків, трусів і зимових курток.

Особливе прохання до небайдужих громадян поділитися з пораненими бійцями кавою, цигарками та солодощами.

За інформацією прес-центр штабу АТО, за минулу добу встрат серед військових на Донбасі немає. Українські позиції були 61 раз обстріляні російсько-терористичними збройними формуваннями.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів обстрілювали Луганське, Авдіївку, Троїцьке та Верхньоторецьке. З гранатометів та стрілецької зброї - Зайцеве, Авдіївку, Опитне та Піски. По наших позиціях в районі Авдіївки та Опитного вогонь вели БМП противника.

На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї загарбники обстріляли Шарів Кут, Лобачеве, Новоолександрівку та Новозванівку. БТР вів вогонь по Водяному.

На Маріупольському напрямку з мінометів – Водяне та Павлопіль. З гранатометів та стрілецької зброї – Павлопіль, Новотроїцьке, Широкине, Мар’їнку, Гнутове, Лебединське, Водяне. Наших захисників в районі Широкиного обстрілювала БМП противника.

Раніше повідомлялось, що для Харківського госпіталя просили воду з поїлками для реанімації, скотч, станки для гоління, шапки, рукавички та труси великих розмірів, туалетний папір, великі вологі серветки та солодощі.

comments powered by HyperComments