Міноборони розгорнуло штаб тушіння пожежі на складах у Балаклії/ Відео

Четвер, 23 березня 2017, 06:18
Вогонь вже дістався до складів з ракетами
Міноборони розгорнуло штаб тушіння пожежі на складах у Балаклії/ Відео

 Усе, що відомо про пожежу на складах у Балаклії.

23 березня, о 2-45, на окремих площадках бази озброєння, що розташована у місті Балаклея Харківської області, розпочалася пожежа. Приймаються усі заходи щодо локалізації та тушіння пожежі на місці. Наразі причини події уточнюються. Розгорнуто штаб тушіння пожежі. На місце події для надання допомоги та виявлення причин того, що відбулося, вилетіла комісія на чолі із заступником Міністра оборони України генералом-лейтенантом Ігорем Павловським, офіцерами Міністерства оборони України та Генерального штабу ЗС України, - повідомили у прес-службі Міністерства оброни України.

В той же час  в соцмережах з'явилося відео вибухів на базі боєприпасів в Балаклії під Харковом. Вогонь вже дістався до складів з ракетами.

На відео зафіксовано, як із епіцентру вибуху вилетіла ракета. За непідтверджено інформацією, поряд розташовані "Гради".

З Балаклеї йде величезний потік машин, повідомляють очевидці, виїхати практично неможливо. В районі міста Нафтовики у місцевій школі розгорнули евакопункт. Мешканці направляються туди.

Нагадаємо про загоряння артилерійських складів у Лозовій

Тим часом версію про лісову пожежу як першопричину загоряння артилерійських складів військові усе частіше називають безпідставною. Спростовуючи варіант із навмисним підпалом один з офіцерів МНС у бесіді з кореспондентом «Варти» повідомив про можливість загоряння смітника у межах військової бази. Відповідно до цієї версії, саме смиття стало вогнищем пожежі, після чого вогонь почав поширюватися по сухій траві до будинків військової частини та перекинувся на склади боєприпасів. Це підтверджує і той факт, що за межами артилерійських складів вигоріли лише досить невеликі ділянки лісу, що впритул примикають до бази.
.

comments powered by HyperComments